Spring naar hoofd-inhoud

Tips

Ransomeware: wat wél en wat zeker niét doen!

Begin vandaag nog met meer online bewustwording bij uw personeel.

Download de gratis poster om te verspreiden binnen uw organisatie of bedrijf. Leer uw personeel om phishing mails te herkennen, niet te klikken op onbekende links en maak uw personeel meer bewust van deze vorm van cybercrime.

Meldpunt Criminaliteit Buitengebied

Er is een officieel Meldpunt Criminaliteit Buitengebied in Limburg, waar anoniem melding gedaan kan worden over criminaliteit en misdaad in het buitengebied. De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) introduceert dit meldpunt naar aanleiding van de nieuwe tractordiefstallengolf in Limburg. Daarnaast is de LLTB benieuwd naar meldingen van criminele activiteiten die in het recente verleden hebben plaatsgevonden tot 3 jaar geleden.

De melder hoeft niet per se zelf slachtoffer van een misdrijf te zijn. Limburgse boeren en tuinders kunnen via een formulier melding maken van criminaliteit. Het meldpunt is te vinden via https://www.lltb.nl/criminaliteit.

Cybercriminaliteit: Tien tips om veilig zakelijk te bankieren en te internetten

 Download hier de flyer met tien tips over veilig zakelijk bankieren en internetten!

Online Ondernemen Veiligheid Check!

Hackers, online afpersing en cybercrime. Het lijkt ver van ons bed, maar dagelijks worden ondernemers in het MKB gehackt. Van ZZP'ers tot grotere bedrijven en geen branche blijft buiten schot. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat een cybercrimineel bij jou aan de virtuele poort rammelt.

De Veilig Online Ondernemen Check helpt je om te bepalen waar jij aandacht aan moet besteden om veilig online zaken te kunnen doen. Geeft antwoord op de vragen en je krijgt een persoonlijk resultaat dat jou helpt de juiste keuzes te maken.

Doe de Online Ondernemen VeiligheidsCheck en leer hoe jij cybercriminaliteit de baas kunt zijn en een betrouwbare zakenpartner blijft.