Spring naar hoofd-inhoud

Veilig Ondernemen in Beeld

In samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) hebben we de criminaliteitscijfers met betrekking tot ondernemers toegankelijker gemaakt. Als ambtenaar Openbare Orde en Veiligheid kunt u nu in één oogopslag zien waar de criminaliteitscijfers in uw gemeente stijgen of dalen. U kunt inzoomen en per gebied bepaalde categorieën incidenten (bijvoorbeeld winkeldiefstal of diefstal uit auto’s) zichtbaar maken.

Het idee is dat u op deze manier de ontwikkelingen per kwartaal kunt volgen en in gesprekken met bijvoorbeeld ondernemers deze cijfers kunt gebruiken om de aandacht te richten op die plekken waar de ontwikkeling niet de goede kant op gaat.

De cijfers worden elk kwartaal bijgewerkt en er worden ook gedetailleerde cijfers bijgeleverd in tabelvorm. De cijfers zijn afkomstig van de politie en zijn toegespitst op incidenten waar ondernemers bij betrokken zijn. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Jeroen Duijsens  (Telnr. 06 21 83 89 64)

21 april 2017

Archief