Spring naar hoofd-inhoud

Terugblik Week van de Veiligheid 2016

Op 10 oktober werd de Week van de Veiligheid officieel ‘afgetrapt’ door deputé Twan Beurskens van de Provincie Limburg.

In de periode 5 tot en met 19 oktober hebben de partners in het RPC Limburg een aantal activiteiten georganiseerd in het kader van de Week van de Veiligheid 2016. De meeste activiteiten waren zonder meer succesvol.

Op 10 oktober werd de Week van de Veiligheid officieel ‘afgetrapt’ door deputé Twan Beurskens van de Provincie Limburg.  De kick-off was in combinatie met een workshop cybercrime en een veiligheidsmarkt in Weert. De bijeenkomst was goed bezocht en de waardering was ook zeer goed. De organisatie was in handen van het Parkmanagement in Weert, de lokale ondernemersvereniging en MKB Limburg.

De webinar ‘Ondermijning in de vastgoedsector’ was georganiseerd door Politie en RPC Limburg in samenwerking. De webinar was gericht op ondernemers in deze sector en was redelijk bezocht. De werkvorm was voor de deelnemers (en de sprekers) over het algemeen nieuw maar werd zeer gewaardeerd. Het feit dat men vanaf kantoor mee kon doen werd als zeer positief ervaren.

Daarnaast was er op 19 oktober een webinar "Ondermijning in de vastgoedsector' gericht op beleidsmakers. Dit webinar werd zeer goed bezocht.

 

 

30 november 2016

Archief