Spring naar hoofd-inhoud

Even voorstellen: Tamara Rouette

De enthousiaste Tamara Rouette is projectleider en adviseur Lokale Veiligheid bij PVO Limburg. Met haar vaardigheden op het gebied van IT, coaching en samenwerken, heeft ze binnen PVO Limburg vooral een verbindende rol.

Tamara combineert in haar functie haar jarenlange ervaring in de IT-sector en als coach met haar sociale vaardigheden. Ze was zo’n 13 jaar werkzaam bij verschillende IT-bedrijven, onder andere als account- en businessmanager.

 

Ook bij PVO Limburg is ze een bruggenbouwer. Door het leggen van nieuwe verbindingen en het stimuleren van samenwerking, wil ze ondernemers bewuster maken van de risico’s die ze lopen op cybergebied en signalen die mogelijk wijzen op ondermijning.

 

Tamara is een echt sociaal dier. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar gezin, familie en vrienden, wat haar veel ‘waardevolle momenten’ oplevert. Volgens Tamara schuilt geluk in de ‘kleine’ dingen. Tijd voor zichzelf neemt ze ook. Door het lezen van een boek, te gaan wandelen met de hond of te mediteren bijvoorbeeld. 

16 maart 2023