Spring naar hoofd-inhoud

Draag ondernemers aan voor de 'Wel-zo-veilig-Awards'

Week van de Veiligheid 2018 Draag vóór 30 juni ondernemers aan voor de 'Wel-zo-veilig-Awards'

Tijdens de Week van de Veiligheid (maandag 8 tot en met zondag 14 oktober) wordt de ‘Wel-zo-veilig-Awards’ weer uitgereikt. De awards zijn bedoeld om het belang van veiligheid en preventie extra te ondersteunen. Dit jaar gaan de ‘Wel-zo-veilig-Awards’ naar individuele ondernemers die voorbereid zijn op criminaliteit in de categorieën horecadetailhandeltransport en logistiek en midden- en kleinbedrijf. De winnaars worden tijdens het landelijke ondernemersontbijt van de Week van de Veiligheid flink in het zonnetje gezet.

Draag uw ondernemers vóór 30 juni aan

Omdat gemeenten goed zicht hebben op hun ondernemers, willen we u de gelegenheid geven veilige ondernemers uit uw eigen gemeente aan te dragen. Welke ondernemers hebben volgens u een echte prestatie geleverd op het gebied van veiligheid en preventie? U heeft nog maar drie weken de tijd om het ons te laten weten, dus vergeet het niet!

Hoe?

Laat in maximaal één A4 (met woorden, plaatjes, stroomdiagram o.i.d.) per ondernemer zien waarom deze de felbegeerde award moet winnen. Stuur uw inzending vóór 30 juni naar danielle.ohler@hetccv.nl. Geef bij uw inzending aan in hoeverre en waarom de ondernemer aan de volgende punten voldoet.

 

De ondernemer:

  • heeft organisatorische en/of fysieke maatregelen genomen om criminaliteit te voorkomen;
  • zoekt de samenwerking met gemeenten, politie en andere ondernemers op;
  • traint zijn personeel zo goed mogelijk om criminaliteit te voorkomen/het personeel bewust te maken van mogelijke criminaliteit;
  • is vernieuwend/actief/creatief bezig met activiteiten om criminaliteit te voorkomen;
  • is lid van Koninklijke Horeca Nederland, Detailhandel Nederland, Transport en Logistiek Nederland of MKB-Nederland.

Ondernemers laten aanmelden

Ondernemers die zijn voorbereid op criminaliteit kunnen zichzelf ook aanmelden om in aanmerking te komen voor de prijs. U kunt er dan ook voor kiezen om de awards onder de aandacht van de ondernemers te brengen. We hebben hiervoor een wervingstekst op de website geplaatst. Stuur deze tekst door, plaats het in de plaatselijke krant of vertel erover op ondernemersavonden om zoveel mogelijk aandacht te genereren.

21 juni 2018

Archief