Spring naar hoofd-inhoud

Informatie

Publieksversie jaarplan PVO Limburg 2023

Via deze link vindt u de publieksversie die is opgesteld aan de hand van het jaarplan van PVO Limburg voor 2023. 

Actieprogramma Veilig Ondernemen 2023 - 2026

Overheid en ondernemers samen sterk tegen criminaliteit!

Ondernemers en de overheid werken samen om criminaliteit te voorkomen en terug te dringen. Sinds het aantreden van minister Yeşilgöz-Zegerius van Justitie en Veiligheid is er met het bedrijfsleven gewerkt aan een nieuw actieprogramma Veilig Ondernemen 2023-2026. 

Download hier het actieprogramma.

Ransomware: wat wél en wat zeker niét doen!

Begin vandaag nog met meer online bewustwording bij uw personeel.

Download de gratis poster om te verspreiden binnen uw organisatie of bedrijf. Leer uw personeel om phishing mails te herkennen, niet te klikken op onbekende links en maak uw personeel meer bewust van deze vorm van cybercrime.

Meldpunt Criminaliteit Buitengebied

Er is een officieel Meldpunt Criminaliteit Buitengebied in Limburg, waar anoniem melding gedaan kan worden over criminaliteit en misdaad in het buitengebied. De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) introduceert dit meldpunt naar aanleiding van de nieuwe tractordiefstallengolf in Limburg. Daarnaast is de LLTB benieuwd naar meldingen van criminele activiteiten die in het recente verleden hebben plaatsgevonden tot 3 jaar geleden.

De melder hoeft niet per se zelf slachtoffer van een misdrijf te zijn. Limburgse boeren en tuinders kunnen via een formulier melding maken van criminaliteit. Het meldpunt is te vinden via https://www.lltb.nl/criminaliteit.

Cybercriminaliteit: Tien tips om veilig zakelijk te bankieren en te internetten

 Download hier de flyer met tien tips over veilig zakelijk bankieren en internetten!