Spring naar hoofd-inhoud

Cybercrime seminar Reuver: Je bent nooit te klein voor een hacker!

Datum dinsdag 29 oktober 2019
Tijd 19:30 t/m 22:00
Locatie De Grens
Keulseweg 202
5953 KC Reuver

Dat je ook als klein bedrijf stil moet staan bij je digitale veiligheid wordt door veel ondernemers nog niet heel serieus genomen. Maar elk huis kun je binnenkomen als je wilt, elke computer en elk netwerk is te hacken; digitale kassasystemen, online voorraadbeheer, het beheer van uw webshop, WiFi op het terras, offertesystemen via de site, bestelsystemen voor maaltijden en boodschappen, trackingsystemen voor pakjes enz., elk bedrijf is interessant voor een hacker. 

Maar wat is nu precies het risico en hoe maakt u de kans dat het misgaat zo klein mogelijk?

Deze bijeenkomst voor de Reuverse en Beeselse ondernemers wordt georganiseerd door MKB-Limburg en de gemeente Beesel en de workshop wordt u aangeboden door het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg (onderdeel van de Brightlands Campus in Heerlen en Platform Veilig Ondernemen Limburg). 

PVO is een initiatief van o.a. Ondernemend Limburg (LWV, MKB-Limburg en LLTB) en Brightlands Smarts Services Campus en heeft als doelstelling de ondernemers in het MKB te helpen om digitaal veiliger te worden.

In anderhalf uur nemen de sprekers u mee op een trip door de digitale criminaliteit. U krijgt inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen, gaat zien waar de risico’s zitten en wat u kunt doen om uw eigen onderneming te beschermen.

19.00 – 19.30  Ontvangst met koffie en vlaai
19.30 – 19.40  Welkom door voorzitter MKB-Limburg Monique Princen, wethouder Debbie Heesakkers 
19.45 – 21.15  Presentatie Cyberweerwaarheid
21.15 – 22.00  Informele borrel met hapjes  

Overige activiteiten

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.